Mia Beauty SkinClinic ABär specialiserad på högteknologisk hudvård där vi satsar på att alltid ligga i framkant när det gäller behandlingsmetoder och resultat. Vi använder oss av marknadens absolut bästa maskiner och erbjuder er snabba, smärtfria och resultatorienterande behandlingar inom hårborttagning, hudföryngring eller fettreducering.

Vi som arbetar på Mia Beauty Skin Clinic AB är utbildade och diplomerade.

Alla våra behandlingar föregås av en konsultation eftersom vi ser tydlig information och kunskap som en viktig del i kundens behandlingsplan. Vår filosofi är att ge ett personligt och professionellt omhändertagande och målet är självfallet nöjda kunder. Vi ställer höga krav på oss själva och vår kompetens för att kunna erbjuda moderna och säkra behandlingar av hög kvalitet. Våra kunder ska känna sig väl omhändertagna och vi vill bygga upp en relation där kunden känner sig trygg med sitt val. Vi lyssnar alltid på individuella önskemål samt förväntningar och ger personlig vägledning.
Vi presterar vårt yttersta för att uppnå bästa resultat och hos oss är alltid kunden i fokus.

Vi försöker så långt det är möjligt att uppfylla dina önskemål och ibland kan vi även erbjuda behandlingar på kvällstid och helger.

Du är alltid varmt välkommen att ringa eller mejla oss för information eller för att boka tid för en kostnadsfri konsultation!